Доброго дня

Ми з України

Ukrainian flag
menu

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Згідно із Законом України від 01 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних» під персональними даними розуміють відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Згідно Політики конфіденційності в поняття «особистої інформації» входить інформація, котра дозволяє ідентифікувати Користувача. Як правило це: ім’я та прізвище, псевдонім (нік), адреса електронної пошти та номер телефону, може також додаватися така інформація, як IP-адреса. Такі відомості Сайт може отримати безпосередньо від Користувача шляхом заповнення форми зворотного зв’язку на Сайті, що включає в себе наступну інформацію: Ім'я, Контактний телефон, Месенджер для комунікації. Таким чином, користувач надає добровільну згоду на обробку персональних даних. Конфіденційність особистої інформації користувачів, які відвідали сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом послугами є важливою для «Kavoon» (https://www.kavoon.com.ua/ua). Тому нами була розроблена представлена Політика конфіденційності. Дана Політика конфіденційності діє відносно всієї інформації, яку «Kavoon» (далі Сайт), що розміщений на доменному імені (https://www.kavoon.com.ua/ua), може отримати про Користувача під час використання Сайту.

Використання та мета збору персональних даних

Персональні дані Користувача на Сайті можуть використовуватися в наступних цілях: - Встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту, надання послуг. - Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, що пов’язані з використанням Сайту. - Сайт може використовувати файли «cookies», що можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті. Дана інформація збирається, щоб допомогти проаналізувати веб-потік сторінок, налаштувати послуги Сайту, оптимізувати контент, виміряти рекламну ефективність. За допомогою чого Сайт отримує інформацію, що пов’язана з трафіком.

Термін зберігання даних

Персональні дані зберігаються терміном не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту персональних даних наших Користувачів. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо особисті дані. Вся інформація надана Користувачем є конфіденційною і не передається третім особам.