Доставка та оплата

Оплата

Оплата замовлення відбувається на рахунок ФОП. Дані для оплати надає наш менеджер під час спілкування у зручному месенджері.

Оплата міжнародного замовлення відбувається через сервіс PayPal або TransferGo/TransferWise.

PayPal, TransferGo and TransferWise logo

Для міжнародних відправлень існує доплата за доставку у вашу країну. Цю ціну ми вираховуємо відповідно до прайсу поштових компаній. Найчастіше вона залежить від адреси отримувача та ваги замовлення. Щоб дізнатись цю ціну - напишіть нам у віконце “Підтримка” і наш менеджер зв'яжеться з вами.

Відправлення Україною

При оформленні кожного замовлення наш менеджер спілкується разом з вами щодо доставки. Якщо це замовлення Україною, ми відправляємо його через Нову Пошту чи Укрпоштою. Суму відправлення оплачує отримувач.

Nova Poshta and Ukrposhta logo

Відправлення закордон

Із замовленнями закордон подібна ситуація. Наш менеджер зв’язується з вами та дізнається країну отримувача. В основному ми відправляємо компанією Росан. Проте, якщо ваше місцезнаходження не є в списку обслуговування Росан, тоді ми користуємось послугами Укрпошти. Саму посилку можна легко відстежувати на карті.

Rosan logo

Деякі замовлення (наприклад, Польща) ми можемо на прохання клієнта відправити рейсовим автобусом.

Що можна почитати ще?

post-panel
Про нас

Привіт, ми український бренд з відшиву кастомного велоспорядження Kavoon

Читати більше
post-panel
Історія замовлення. Незламність українців

Нещодавно ми відшили ще замовлення-комплект сумок, які мають довгу історію. У цей комплект входили бананка на кермо велосипеда та сумка під раму - “фреймбег”. Обидві сумки ми пошили із тканини Cordura та у синьо-жовтому кольорі.

Читати більше
Повернутися до магазину