Історія замовлення. Незламність українців

Нещодавно ми відшили ще замовлення-комплект сумок, які мають довгу історію. У цей комплект входили бананка на кермо велосипеда та сумка під раму - “фреймбег”. Обидві сумки ми пошили із тканини Cordura та у синьо-жовтому кольорі.

Framepack bagBumBag

А от розпочати нашу історію потрібно ще з 2019 року. Нижче на фото ви можете побачити аналогічну сумку-бананку вже на велосипеді. І це те ж саме замовлення, що і зараз.

Bicycle with framepack bag and bumBag

У 2019 році наше виробництво лише розпочинало повноцінно працювати і ми багато сумок відшивали для наших друзів на тестування чи брали невеликі замовлення. Цей клієнт став один із перших, якому ми відшили повний комплект сумок - бананку на кермо, сумку в раму та 2 великі тубуси на вилку велосипеда. І поїхав цей комплект у Мелітополь - містечко у Запорізькій області.

Із початком повномасштабного вторгнення ми побачили, що місто майже з перших днів потрапило в окупацію. І, на жаль, на сьогодні (квітень 2023) воно досі знаходиться під окупацією.

Зв’язок із клієнтом ми практично втратили - йому довелось видалити всі соцмережі на своїх приладах.

Близько місяць тому цей чоловік написав нам із проханням відшити новий комплект ідентичних сумок. Це мали бути також сумки у синьо-жовтих кольорах та із стрічкою-вишиванкою. На цей час ми дізнались, що клієнт намагатиметься виїхати із окупованого міста. Щодо попередніх сумок - їх довелось йому знищити в цілях безпеки.

Надалі ми майже не спілкувались з клієнтом, адже йому доводилось завантажувати месенджер на кілька хвилин, всім відписувати і заново видаляти.

Framepack bag and bumBagFramepack is being sewn

Приблизно через тиждень-півтора він нам знову написав. І так! Нарешті йому вдалось виїхати і добратись до безпечного місця. Тому ми швидко взялись за роботу та відшили такі дві сумки.

Ми щиро сподіваємось на якнайшвидшу деокупацію територій України і віримо у ЗСУ. Знаємо, що ми вистоїмо та переможемо.

Слава Україні!

Що можна почитати ще?

post-panel
Про нас

Привіт, ми український бренд з відшиву кастомного велоспорядження Kavoon

Читати більше
post-panel
Доставка та оплата

Оплата замовлення відбувається на рахунок ФОП. Дані для оплати надає наш менеджер під час спілкування у зручному месенджері.

Читати більше
Повернутися до магазину